Over ons

Over ons

Afvallen-zonder-sporten.nl is mijn manier om ervaringen te delen met mensen die met dezelfde problemen te maken hebben waar ik mee rondgelopen heb. Ook ik was ooit veel te zwaar en voelde me ongezond en ongelukkig. Ik had een leuke relatie, een drukke baan en een vol sociaal leven, waardoor er weinig tijd was om aan mijn gewicht te werken. Verleidingen waren bovendien overal. Op een dag besloot ik het roer om te gooien. Ik keek niet langer naar wat ik niet kon, maar juist naar alle dingen die wel mogelijk waren. Die zaken wil ik nu met iedereen die dit nodig heeft delen.

Afvallen

Afvallen, maar vooral ook op gewicht blijven, is enorm lastig. Een belangrijke reden waarom dit zo lastig is, is dat er zoveel verkeerd advies op de wereld te vinden is. Dit heb ik immers zelf ondervonden. Ook ik stond een uur vroeger op om te gaan hardlopen, zonder resultaten te zien. Tot ik zelf aan de slag ging met mijn voedingspatroon. Toen kwam ik erachter hoe groot de invloed is van wat je eet op een dag. Al snel verloor ik een kilo, met kort daarachteraan de volgende kilo. Inmiddels ben ik meer dan 15 kilo afgevallen en zit ik op en top in mijn vel.

Samendoen

Het afvallen hebben wij als stel samengedaan. Dit is voor ons een belangrijke factor geweest in het succes dat we hiermee bereikt hebben. Doordat we er niet alleen voor stonden, maar elkaar konden aanmoedigen was het veel gemakkelijker om het vol te houden. Het succes mag er dan ook zijn want bij elkaar opgeteld zijn we dan ook meer dan dertig kilo afgevallen. Hier zijn we dan ook erg trots op. Bovendien willen we graag laten zien dat het ons als normaal stel gelukt is dus dat er niets jou in de weg hoeft te staan om het ook te laten lukken.

Steun bieden

Afvallen-zonder-sporten.nl kan je vooral zien als een manier om steun te bieden aan iedereen die het voornemen heeft om af te vallen zonder sporten. Juist omdat het vooral om voeding draait en vooral discipline heel belangrijk is, kan alle hulp immers welkom zijn. Of dit nu in de vorm van een succesverhaal is, of door wat extra tips en trucs te delen. Alleen al om die reden vond ik het zeer belangrijk om deze site op te richten. Ik moedig iedereen die de site bezoekt dan ook aan om ook succesverhalen te delen, zo maken we samen de wereld gezonder.